Koelcel voor bloemen kopen?

wij leveren en installeren ze graag voor U.

Zoekt u een KOELCEL speciaal voor Bloemen?


Als U een 'gewone' koelcel koopt is deze niet goed geschikt om de bloemen en bloemstukjes die u verkoopt mooi en op temperatuur te houden. 

Waarom niet? U wilt dat de bloemblaadjes aan de steel blijven toch?

In een speciale koelcel voor bloemen installeren we een ander soort verdamper, een verdamper die langzaam draaiende ventilatoren heeft, zodat de lucht veel minder in beweging is dan in een 'gewone' koelcel en de bloemblaadjes mooi aan de steel blijven. 

Wij leveren en installeren stekkerklare koelcellen en koelcellen op maat voor iedere branche, dus ook voor U in de bloemenhandel.

Een simpele stekkerklare koelcel met insteek koelunit is voor uw bloemen af te raden, het is beter een koelcel met split-koelinstallatie te kopen. 

Waarom we een split-koelsysteem en geen kant en klare koelunit installeren?

Een split-koelsysteem bestaat uit twee losse componenten, namelijk de KOELMOTOR en de VERDAMPER.  We monteren de verdamper IN de koelcel en de koelmachine op of naast de koelcel, of in een andere ruimte en wat nog beter is buiten aan de muur of op het dak, zodat U de warmte en het geluid niet binnen hebt. 

De voordelen van een split-koelinstallatie zijn: uw koelcel is daarmee VEEL zuiniger, VEEL stiller en VEEL betrouwbaarder en gaat daarmee VEEL langer mee dan een insteek- of inhang- koelunit, maar....... U kan en mag de split-koelinstallatie niet zelf plaatsen, dat doen wij met STEK erkenning voor U. Wij geven u dan ook 12 maanden VOLLEDIGE garantie op de door u gekochte en door ons geplaatste bloemen koelcel!

Zelf plaatsen?........het lijkt makkelijk.

Zelf een koelcel bouwen of zelf LATEN plaatsen door een handige Harry?? BETER NIET DOEN, we praten hier over professionele koelcellen die behoorlijk wat geld kosten, daarbij gaat het bij u over kwetsbare producten die u veilig en koel wenst op te slaan !

Natuurlijk bent U en anders Harry wel......handig, maar koeltechniek is toch veel lastiger dan U denkt en mag u niet zelf installeren........... De cel, dus de isolatiepanelen, kunt U misschien zelf wel plaatsen, maar daar verdient U erg weinig mee, want wij doen dat dagelijks, dus heel erg snel en ook heel erg goed, zodat de deur later ook nog goed sluit.

Onze bloemen koelcellen zijn standaard uitgevoerd met:

 • 80 mm. cfk-vrije geïsoleerde sandwichpanelen bekleed met witgecoate, verzinkte staalplaat (RVS als optie tegen meerprijs).
 • een draaideur van BxH 70 of 80 of 90 x 200 cm. met slot en noodopener.
 • een antislip vamelvloer met RVS dorpel.
 • een split koel-systeem bestaande uit een verdamper in de koelcel en een koelmotor op, naast de koelcel of zelfs buiten.
 • een digitaal regelpaneel met temperatuuraanduiding en 10 andere bedieningsfuncties.
 • vloerontluchtingsbalkjes onder de cel wanneer U de koelcel met geïsoleerde vloer koopt.
 • een inwendige hoogte van 210 of 240 cm.
 • vanaf 90 cm. breedte of diepte kan iedere cel per 15 cm. breder of dieper geleverd worden.
 • een koelmachine van een hoogstaand merk zoals o.a. Copeland, Embraco, 'L Unite Hermetique, Bitzer, Frascold of Daikin.
 • een verdamper met langzaam draaiende ventilatoren van zeer goede kwaliteit zoals o.a. Searle, ECO, FrigaBohn of ROENest.

Tegen meerprijs kunnen wij de koelcel van uw keuze uitvoeren met:

 • aluminium/kunststof rekwerk met 3 of 4 plateau's van 40, 50 of 60 cm. diep.
 • drukvereffeningsventiel in de koelcel. 
 • RVS vloer in de cel.

Onze bloemen koelcellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar, mail of bel ons met de afmetingen die U wenst en wij zoeken de dichtstbijzijnde standaard maat voor U op.

https://goeielinks.nl