Stekkerklare vriescel kopen?

wij leveren en installeren ze graag voor U.

Een stekkerklare, energiezuinige VRIESCEL laten installeren?


Wilt u een kleine of iets grotere vriescel kopen voor in uw restaurant of voor in uw slagerij of voor in de bakkerij, of wilt u als horecaondernemer een vriescel, wij leveren en plaatsen stekkerklare vriescellen voor iedere branche, dus ook voor U.

Zelf plaatsen?........het lijkt makkelijk.

Zelf een vriescel bouwen of zelf LATEN plaatsen door een handige Harry??  BETER NIET DOEN, we praten hier over professionele vriescellen en die behoorlijk wat geld kosten, daarbij gaat het vaak over voedselveiligheid of producten die U met zorg produceerde en veilig en goed bevroren wenst op te slaan ! 

Natuurlijk bent U en anders Harry wel......handig, maar vriestechniek is toch veel lastiger dan U denkt en mag u niet installeren........... De cel, dus de isolatiepanelen, kunt U misschien zelf wel plaatsen, maar daar verdient U erg weinig mee, want wij doen dat dagelijks, dus heel erg snel en dan ook nog heel erg goed, zodat de deur ook goed sluit.

Ook onze zogenaamde stekkerklare vriescellen plaatsen wij graag zelf, want wij hangen uiteraard geen kant en klare vriesunit in uw vriescel, maar altijd een SPLIT-VRIESSYSTEEM en dat moet door onze STEK-erkende monteurs gedaan worden.

Waarom een split-vriessysteem en geen simpele vriesunit?

Een split-vriessysteem bestaat uit twee losse componenten, namelijk de VRIESMOTOR en de VERDAMPER.  We monteren de verdamper IN de vriescel en de vriesmotor op of naast de vriescel, maar deze kan natuurlijk ook heel goed in een andere ruimte of wat nog beter is, zelfs buiten geplaatst worden. 

Een split-vriessysteem is VEEL energie zuiniger, VEEL stiller en VEEL betrouwbaarder, dus gaat VEEL langer mee dan een insteek- of inhang- vriesunit, maar....... U mag het split-vriessysteem niet zelf plaatsen, dat doen wij met STEK erkenning voor U. 

In een vriescel met split-vriessysteem kunt U hoeveelheden van 50 tot 100 kilo snel invriezen, in een stekkerklare vriescel met een kant en klare vriesunit zoals bijna altijd zeer goedkoop aangeboden, kunt U alleen bewaren, dus niet invriezen. Is het product wat U in de vriescel brengt nog niet op de temperatuur die U wenst, duurt het veel te lang voor dat het de gewenste temperatuur heeft en is de voedselveiligheid en vooral de kwaliteit in het geding, dus weet wat U doet. 

Trouwens, u wil toch gewoon ook 12 maanden VOLLEDIGE garantie op de door U gekochte vriescel??

Onze stekkerklare vriescellen zijn standaard uitgevoerd met:

 • 80 mm. of 120 mm. cfk-vrije geïsoleerde sandwichpanelen bekleed met witgecoate, verzinkte staalplaat (RVS als optie tegen meerprijs).
 • isolatiepanelen met de beste isolatie waarde op de markt verkrijgbaar.
 • een draaideur van BxH 70 of 80 of 90 x 200 cm. met slot en noodopener.
 • een antislip vamelvloer met RVS dorpel.
 • drukvereffeningsventiel in de vriescel wand. 
 • een energiezuinig split-vriessysteem bestaande uit een verdamper in de vriescel en een vriesmotor op, naast de vriescel of zelfs buiten.
 • een digitaal regelpaneel met temperatuuraanduiding en 10 andere bedieningsfuncties.
 • vloerontluchtingsbalkjes onder de geïsoleerde vloer van de vriescel.
 • een inwendige hoogte van 210 of 240 cm. en iedere 5 cm. er tussenin.
 • vanaf 90 cm. breedte of diepte kan iedere vriescel per 15 cm. breder of dieper geleverd worden.
 • een vriesmotor van een hoogstaand merk zoals o.a. Copeland, Embraco, 'L Unite Hermetique, Bitzer, Frascold of Daikin.
 • een verdamper van zeer goede kwaliteit zoals o.a. Searle, ECO, FrigaBohn of ROENest.

Tegen meerprijs kunnen wij de vriescel van uw keuze uitvoeren met:

 • aluminium/kunststof rekwerk met 3 of 4 plateau's van 40, 50 of 60 cm. diep.
 • RVS vloer in de cel.

Onze vriescellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar, mail of bel ons met de afmetingen die U wenst en wij zoeken de dichtstbijzijnde maat voor U op.