Wie zijn wij?

Wij zijn al meer dan 25 jaar specialisten in het bouwen van koelcellen en vriescellen.

Wij maken, leveren, bouwen en installeren al meer dan 30 jaar iedere KOELCEL en VRIESCEL in de afmetingen die U maar wenst.


Wilt U een koelcel of vriescel kopen voor in uw slagerij, bakkerij, restaurant, eetcafé, fruitgroothandel, uitvaartbedrijf, boomkwekerij, bloemenwinkel, snackbar, vleesgroothandel, tuinbouw bedrijf, slaat u grondmonsters op, of verzorgt u de logistiek voor een medicijnen groothandel......................., wij zorgen er voor dat u de zuinigste keuze maakt voor een scherpe prijs met volledige garantie. 

Zoekt U een 'gewone' vierkante of rechthoekige koelcel, of misschien een koelcel met een glazen wand of glas in de deur, moeten de koelcel wandpanelen extra brandwerend zijn, wenst U meer deuren of een dubbele deur in de vriescel, U kunt het zo gek niet vragen of het is bij ons mogelijk. 

Bij ons gebruiken we de woorden 'kan niet'........bijna nooit !! 

We installeerden al vriescellen en koelcellen in heel veel situaties en bij heel veel afnemers tot volle tevredenheid. Om er een enkele te noemen....... we bouwden een grote vriescel en koelcel bij Warme bakker De Graaf in Amersfoort, een bijzondere vriescel bij Dierenkliniek voor paarden Hofman en Van Gelder in Nijkerk, een koelcel in de kelder bij De Balie in Amsterdam, een vriescel bij Blond Lunch en Diner in Heemskerk........... en zo kunnen we nog veel plaatsen noemen waar men met veel plezier werkt met een koelcel en/of vriescel van ons. 

We leveren en plaatsen elke KOELCEL en VRIESCEL onder VOLLEDIGE garantie, een garantie die is zoals die volgens ons moet zijn........ en u ook verwacht. Onze garantie is 12 maanden, maar dan wel volledig, dus vallen daaronder ook de voorrijkosten en het arbeidsloon. We horen U denken.........dat is toch normaal? Nee, dat is absoluut niet gebruikelijk tussen bedrijven. Als leverancier aan consumenten is er de plicht zulke garanties te geven, maar leveranciers aan bedrijven geven zulke garanties veelal niet. Wij dus wel, maar lees altijd de garantievoorwaarden even bij de 'goedkope' koelcel aanbieder en u zult verstelt staan. 

Zoekt U ook een koele koelcel of vriescel bouwer die met U meedenkt en maakt wat U graag wenst en dat alles onder volledige garantie? Neem contact met ons op en we maken er samen met U een geslaagde koelmissie van.