Een vriesinstallatie op uw zelfgebouwde VRIESCEL?

wij doen dat snel, vakkundig met top kwaliteits koeltechnische apparatuur

U hebt zelf al een vriescel gebouwd, maar nu moet er een vriesmotor, verdamper en regelapparatuur op geïnstalleerd worden.


Om U de beste vriesinstallatie te kunnen leveren, hebben we wat gegevens van uw zelfgebouwde vriescel nodig.

  1. Wat zijn de inwendige afmetingen van uw vriescel, dus breedte, diepte en hoogte.
  2. Wat is de dikte van de toegepaste isolatie.
  3. Wat voor isolatie gebruikte U, PUR, PIR of PIEPSCHUIM, of weet U misschien de isolatiewaarde van de gebruikte isolatie?
  4. Waar wilt u dat wij de nieuwe vriesmotor plaatsen? Wilt U hem op de vriescel of in een andere ruimte, of moet hij ergens buiten komen te staan? De vriesmotor geeft behoorlijk veel warmte af en moet deze voldoende kunnen afvoeren, dus zoek een goede plek op.
  5. Hoeveel afstand wordt het tussen het hart van de vriescel en de gewenste plaats van de vriesmotor?
  6. De koelleidingen kunnen meestal niet rechtstreeks van vriescel naar vriesmotor, maar moeten via het plafond en/of langs een muur. We willen graag de lengte weten die de koelleidingen uiteindelijk moeten worden.
  7. Neem van de vriescel en de plek waar de vriesmotor moet komen even wat foto's en mail of app die even.

Wanneer we antwoorden hebben op bovenstaande vragen, kunnen we U een perfecte aanbieding voor de levering en installatie van een vriesmotor en verdamper.

Wij installeren vriesmotoren van de merken DWM Copeland, Bitzer, Frascold, 'L Unite Hermetique, Embraco, Silensys en Daikin, dus altijd de beste vriesmotor voor uw vriescel binnen bereik.

De verdampers die wij installeren zijn van Searle, Roenest, ECO of FrigaBohn.

Wij adviseren en installeren het merk en type wat het beste bij uw vriescel past. Een veel te grote/zware vriesmotor op een kleine vriescel is weggooien van vriesvermogen en dus niet efficiënt,  maar een te kleine vriesmotor installeren gaat niet goed werken, dus doen we niet. We installeren de vriesinstallatie die het best presteert voor uw vriescel.

Na installatie van de nieuwe vriesinstallatie door een STEK gecertificeerde monteur, verlenen wij 12 maanden volledige garantie en dat niet alleen op onderdelen, maar ook op voorrijkosten EN arbeidsloon, dus we zullen zeker installeren wat goed en nodig is, want u zult begrijpen dat we er een hekel aan hebben om bij u terug te moeten komen voor een garantie geval. Het is voor u veel gestress en het kost ons geld. 

Overtuigt van onze vakkennis? Neem contact met ons op. Bel +31(0)184-642101 of mail via de contact knop, wij reageren snel.

Complete split-vriesinstallatie ter vervanging van de kapotte.
Complete split-vriesinstallatie ter vervanging van de kapotte.