Glazen Koelcel  kopen?

wij leveren en installeren ze graag voor U.

Zoekt u een KOELCEL volledig of gedeeltelijk uit GLAS?


Als U een 'gewone' koelcel koopt kan uw klant uw mooie producten niet zien en dat is jammer natuurlijk, want zien doet verkopen toch? 

In een volledig of gedeeltelijk glazen koelcel kunt u uw opgeslagen producten zo presenteren dat uw bezoekende klant direct ziet wat u maakt en in huis heeft voor hem of haar. Laat de voorraad buitenlandse kaas maar, of wat denkt u van het vlees wat u verwerkt tot heerlijke filetlapjes? Uw bloemenvoorraad is natuurlijk ook prachtig om te zien.

Wij leveren en installeren volledig glazen koelcellen op maat voor iedere branche, dus ook voor uw heerlijke producten.

We installeren altijd een split-koelsysteem en geen kant en klare koelunit.

Een split-koelsysteem bestaat uit twee losse componenten, namelijk de KOELMOTOR en de VERDAMPER.  We monteren de verdamper IN de koelcel en de koelmachine op of naast de koelcel, of in een andere ruimte en wat nog beter is buiten aan de muur of op het dak, zodat U de warmte en het geluid niet binnen hebt. 

De voordelen van een split-koelinstallatie zijn: uw koelcel is daarmee VEEL zuiniger, VEEL stiller en VEEL betrouwbaarder en gaat daarmee VEEL langer mee dan een insteek- of inhang- koelunit, maar....... U kan en mag de split-koelinstallatie niet zelf plaatsen, dat doen wij met STEK erkenning voor U. Wij geven u dan ook 12 maanden VOLLEDIGE garantie op de door u gekochte en door ons geplaatste glazen koelcel!


Onze koelcellen zijn standaard uitgevoerd met:

  • een draaideur van BxH 70 of 80 of 90 x 200 cm. met slot en noodopener.
  • een split koel-systeem bestaande uit een verdamper in de koelcel en een koelmotor op, naast de koelcel of zelfs buiten.
  • een digitaal regelpaneel met temperatuuraanduiding en 10 andere bedieningsfuncties.
  • een inwendige hoogte van 210 cm.
  • vanaf 90 cm. breedte of diepte kan iedere cel per 15 cm. breder of dieper geleverd worden.
  • een koelmachine van een hoogstaand merk zoals o.a. Copeland, Embraco, 'L Unite Hermetique, Bitzer, Frascold of Daikin.
  • een verdamper met langzaam draaiende ventilatoren van zeer goede kwaliteit zoals o.a. Searle, ECO, FrigaBohn of ROENest.

Onze glazen koelcellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar, mail of bel ons (+31184-642101) met de afmetingen die U wenst en wij zoeken de dichtstbijzijnde standaard maat voor U op.