Een koelinstallatie op uw zelfgebouwde KOELCEL kopen?

wij installeren snel, vakkundig met top kwaliteits koeltechnische apparatuur

U hebt zelf al een koelcel gebouwd, maar nu moet er een koelmotor, verdamper en regelapparatuur op geïnstalleerd worden.


Om de best passende koelmotor en verdamper te kunnen kopen, hebben we wat gegevens van uw zelfgebouwde koelcel nodig.

  1. Wat zijn de inwendige afmetingen van uw koelcel, dus breedte, diepte en hoogte.
  2. Wat is de dikte van de toegepaste isolatie.
  3. Wat voor isolatie gebruikte U, PUR, PIR of PIEPSCHUIM, of weet U misschien de isolatiewaarde van de gebruikte isolatie?
  4. Waar wilt u dat wij de nieuwe koelmotor plaatsen? Wilt U hem op de koelcel of in een andere ruimte, of moet hij ergens buiten komen te staan? De koelmotor geeft behoorlijk wat warmte af en moet deze voldoende kunnen afvoeren, dus zoek een goede plek op.
  5. Hoeveel afstand wordt het tussen het hart van de koelcel en de gewenste plaats van de koelmotor?
  6. De koelleidingen kunnen meestal niet rechtstreeks van koelcel naar koelmotor, maar moeten via het plafond en/of langs een muur. We willen graag de lengte weten die de koelleidingen uiteindelijk moeten worden.
  7. Neem van de koelcel en de plek waar de koelmotor moet komen even wat foto's en mail of app die even.

Wanneer we antwoorden hebben op bovenstaande vragen, kunnen we U een perfecte aanbieding voor de levering en installatie van een koelmotor en verdamper maken.

Wij installeren koelmotoren van de merken DWM Copeland, Bitzer, Frascold, 'L Unite Hermetique, Embraco, Silensys en Daikin, dus altijd de beste koelmotor voor uw koelcel binnen bereik.

De verdampers die wij installeren zijn van Searle, Roenest, ECO of FrigaBohn.

Wij adviseren en installeren het merk en type wat het beste bij uw koelcel past. Een veel te grote/zware koelmotor op een kleine koelcel is weggooien van koelvermogen en dus niet efficiënt,  maar een te kleine koelmotor installeren gaat niet goed werken, dus doen we niet. We installeren de koelinstallatie die het best presteert voor uw koelcel.

Na installatie van de nieuwe koelinstallatie door een STEK gecertificeerde monteur, verlenen wij 12 maanden volledige garantie en dat niet alleen op onderdelen, maar ook op voorrijkosten EN arbeidsloon, dus we zullen zeker installeren wat goed en nodig is, want u zult begrijpen dat we er een hekel aan hebben om bij u terug te moeten komen voor een garantie geval. Het is voor u veel gestress en het kost ons geld. 

Overtuigt van onze vakkennis? Neem contact met ons op. Bel +31(0)184-642101 of mail via de contact knop, wij reageren snel.

Complete split-koelinstallatie.
Complete split-koelinstallatie.

Een koelinstallatie (koelmotor - verdamper) leveren en installeren wij in Nederland, Noord-Holland, Noord Holland, Zuid-Holland, Zuid Holland, Noord-Brabant, Brabant, Noord Brabant, Flevoland, Gelderland, Zeeland, Utrecht, Overijssel, Drente, Friesland, Groningen, Limburg, België, Luxemburg, Duitsland,