Stekkerklare koelcel kopen?

wij leveren en installeren ze graag voor U.  Bel ons direct 0184-642101 

Zoekt u een professionele, energiezuinige en stekkerklare KOELCEL?


Wilt u een zogenaamde stekkerklare koelcel kopen voor in uw restaurant of voor in uw slagerij of bakkerij, of wilt u als boomkweker of uitvaartverzorger een koelcel kopen, wij leveren en installeren stekkerklare koelcellen voor iedere branche, dus ook voor U.

Maar wat is een stekkerklare koelcel eigenlijk? Het is niet zoiets als een koelkast die wij in zijn geheel even bij U binnen plaatsen, de stekker in het stopcontact steken en klaar. Nee, wij bouwen een stekkerklare koelcel op met geïsoleerde panelen die perfect in elkaar passen, waarin haken zitten die we om een nok in het volgende paneel draaien, zodat de koelcel goed dicht is en er geen onnodig energie verlies optreedt.  De panelen passen door iedere gewone deur, dus een stekkerklare koelcel bouwen we keurig in uw binnenruimte op. De energiezuinige koelmotor plaatsen we op of naast de koelcel, maar als dat vanwege warmte of geluid niet op of naast de koelcel kan, kunnen we die ook in een andere ruimte of zelfs buiten plaatsen. Wij installeren dus ALTIJD een split-koelsysteem en geen kant en klare koelunit. 

In een stekkerklare koelcel bewaart U de reeds gekoelde producten en kunt u per dag een klein beetje 'warme' verse producten inkoelen. In een standaard stekkerklare koelcel kunt u dus niet dagelijks even 100 kilo 'warme' verse producten van +20° C. snel inkoelen. De koelcapaciteit is daar niet genoeg voor. In onze koelcellen met split-koelsysteem kunt U wel wat inkoelen, maar in stekkerklare koelcel met kant en klare koelunit kunt u 'officieel' niets inkoelen, het is gewoon een bewaar koelcel. Wilt U in een stekkerklare koelcel toch wel dagelijks 50 kilo tot 100 kilo 'warm' product inkoelen, willen wij dat bij uw offerte aanvraag wel graag even weten, zodat we een koelmotor en verdamper kunnen uitrekenen met meer koelcapaciteit en u uiteindelijk de koelcel krijgt waarin u kunt bewaren en inkoelen wat u wenste.   

Waarom we een split-koelsysteem en geen kant en klare koelunit installeren?

Een split-koelsysteem bestaat uit twee losse componenten, namelijk de KOELMACHINE en de VERDAMPER.  We monteren de verdamper IN de koelcel en de koelmachine op of naast de koelcel, maar deze kan natuurlijk ook heel goed in een andere ruimte of wat nog beter is, zelfs buiten geplaatst worden. 

Een split-koelsysteem is VEEL zuiniger, VEEL stiller en VEEL betrouwbaarder, dus gaat VEEL langer mee dan een insteek- of inhang- koelunit, maar....... U mag het split-koelsysteem niet zelf plaatsen, dat doen wij met STEK erkenning voor U. 

In een koelcel met split-koelsysteem kunt U hoeveelheden van 50 tot 100 kilo snel inkoelen, in een stekkerklare koelcel met een kant en klare koelunit zoals bijna altijd zeer goedkoop aangeboden, kunt U alleen bewaren, dus niet inkoelen. Is het product wat U in de koelcel brengt nog niet op de temperatuur die U wenst, duurt het veel te lang voor dat het de gewenste temperatuur heeft en is de voedselveiligheid en de kwaliteit in het geding, dus weet wat U doet. 

Trouwens, u wil toch gewoon ook 12 maanden VOLLEDIGE garantie op de door U gekochte koelcel??

Zelf plaatsen?........het lijkt makkelijk.

Zelf een koelcel bouwen of zelf LATEN plaatsen door een handige Harry?? BETER NIET DOEN, we praten hier over professionele koelcellen en die behoorlijk wat geld kosten, daarbij gaat het vaak over voedselveiligheid of producten die U met zorg produceerde en veilig en koel wenst op te slaan !

Natuurlijk bent U en anders Harry wel......handig, maar koeltechniek is toch veel lastiger dan U denkt en mag u niet installeren........... De cel, dus de isolatiepanelen, kunt U misschien zelf wel plaatsen, maar daar verdient U erg weinig mee, want wij doen dat dagelijks, dus heel erg snel en ook heel erg goed, zodat de deur ook nog goed sluit.

Ook onze zogenaamde stekkerklare koelcellen plaatsen wij graag zelf, want wij hangen uiteraard geen kant en klare koelunit in uw koelcel, maar altijd een SPLIT-KOELSYSTEEM en dat moet door onze STEK-erkende monteurs gedaan worden.

Onze kwaliteits koelcellen zijn standaard uitgevoerd met:

 • 80 mm. cfk-vrije geïsoleerde sandwichpanelen bekleed met witgecoate, verzinkte staalplaat (RVS als optie tegen meerprijs).
 • isolatiepanelen met de beste isolatiewaarde op de markt verkrijgbaar.
 • een draaideur van BxH 70 of 80 of 90 x 200 cm. met slot en noodopener.
 • een antislip vamelvloer met RVS dorpel.
 • een energiezuinig split koel-systeem bestaande uit een verdamper in de koelcel en een koelmotor op, naast de koelcel of zelfs buiten.
 • een digitaal regelpaneel met temperatuuraanduiding en 10 andere bedieningsfuncties.
 • vloerontluchtingsbalkjes onder de cel wanneer U de koelcel met geïsoleerde vloer koopt.
 • een inwendige hoogte van 210 of 240 cm.
 • vanaf 90 cm. breedte of diepte kan iedere cel per 15 cm. breder of dieper geleverd worden.
 • een koelmachine van een hoogstaand merk zoals o.a. Copeland, Embraco, 'L Unite Hermetique, Bitzer, Frascold, Daikin of Bioma.
 • indien gewenst een zeer stille koelmachine van Silensys, Daikin, Copeland of BIOMA
 • een verdamper van zeer goede kwaliteit zoals o.a. Searle, ECO, FrigaBohn of ROENest.

Tegen meerprijs kunnen wij de koelcel of vriescel van uw keuze uitvoeren met:

 • aluminium/kunststof rekwerk met 3 of 4 plateau's van 40, 50 of 60 cm. diep.
 • drukvereffeningsventiel in de koelcel. 
 • RVS vloer in de cel.

Onze stekkerklare koelcellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar, mail of bel ons met de afmetingen die U wenst en wij zoeken de dichtstbijzijnde standaard maat voor U op.