De vriesinstallatie van uw VRIESCEL vervangen?

wij doen dat snel en vakkundig met hoogwaardige apparatuur

U hebt al jaren een vriescel en nu is de vriesmotor defect en wilt U deze laten vervangen.


Om U goed te kunnen helpen, hebben we wat gegevens van uw kapotte vriesmotor(buiten de cel) en verdamper(binnen in de cel) nodig.

  1. Wat zijn de inwendige afmetingen van uw vriescel, dus breedte, diepte en hoogte.
  2. Wat voor soort vriesmotor en verdamper hebt U nu. Is het een vriesmotor gemonteerd aan de wand van uw vriescel, of staat de vriesmotor ergens anders, bijvoorbeeld buiten of in een andere ruimte.
  3. Wat staat er op het typeplaatje op de vriesmotor.
  4. Wat staat er op het typeplaatje van de verdamper.
  5. Hoeveel afstand is er tussen de vriesmotor en de verdamper, daar kunt u het beste de koperen vriesleidingen voor volgen.
  6. Neem van alles even een foto en app of mail die even.

Wanneer we antwoorden hebben op bovenstaande vragen, kunnen we U een perfecte aanbieding doen voor een nieuwe vriesmotor en of verdamper.

Wij installeren vriescel motoren van de merken DWM Copeland, Bitzer, Frascold, 'L Unite Hermetique, Embraco, Silensys en Daikin, dus altijd de beste vriesmotor voor uw vriescel binnen bereik.

De verdampers die wij installeren zijn van Searle, Roenest, ECO of FrigaBohn.

Wij adviseren en installeren het merk en type wat het beste bij uw vriescel past. Een veel te grote/zware vriesmotor op een kleine vriescel is weggooien van vriesvermogen en dus niet efficiënt,  maar een te kleine vriesmotor installeren gaat niet goed werken, dus doen we niet. We installeren dat wat past op uw vriescel of diepvriescel.

Na installatie van de nieuwe vriesinstallatie verlenen wij 12 maanden volledige garantie, dus niet alleen garantie op onderdelen, maar ook op voorrijkosten EN arbeidsloon, dus we zullen zeker installeren wat goed en nodig is, want u zult begrijpen dat we er een hekel aan hebben om bij u terug te moeten komen voor een garantie geval.  

Overtuigt van onze vakkennis? Neem contact met ons op. Bel +31(0)184-642101 of mail via de contact knop, wij reageren snel.

Complete split-vriesinstallatie ter vervanging van de kapotte. Een vriesmotor heet officieel koelmotor.
Complete split-vriesinstallatie ter vervanging van de kapotte. Een vriesmotor heet officieel koelmotor.