Een koelcel en/of vriescel in Rotterdam?

Wij bouwen al ruim 25 jaar koelcellen en vriescellen in Zuid-Holland.

Wij maken, leveren, bouwen en installeren al meer dan 25 jaar iedere KOELCEL en VRIESCEL in de afmetingen die U maar wenst in Rotterdam en omstreken.


Wilt U een koelcel of vriescel kopen voor in uw slagerij, bakkerij, restaurant, eetcafé, groente- en fruitgroothandel, uitvaartbedrijf, boomkwekerij, bloemenwinkel, snackbar, vleesgroothandel, slaat u grondmonsters op, of verzorgt u de logistiek voor een medicijnen groothandel in Rotterdam......................., wij zorgen er voor dat u de koelste keuze maakt voor een scherpe prijs met volledige garantie. 

Zoekt U een 'gewone' koelcel, of misschien een koelcel met een glazen wand of glazen deuren, of moeten de wanden extra brandwerend zijn, of wenst U meer deuren in de vriescel, U kunt het zo gek niet vragen of het is bij ons allemaal gewoon mogelijk. 

Bij ons gebruiken we de woorden 'kan niet'........bijna nooit !! 

We installeerden al cellen in heel veel situaties en bij heel veel afnemers in Nederland tot volle tevredenheid. Om er een enkele te noemen....... we plaatsten een vriescel en koelcel bij Warme bakker De Graaf in Amersfoort, een vriescel bij Dierenkliniek voor paarden Hofman en Van Gelder in Nijkerk, een koelcel in de kelder bij De Balie in Amsterdam en een vriescel bij Blond Lunch en Diner in Heemskerk........... en zo kunnen we nog veel plaatsen noemen waar men met veel plezier werkt met een koelcel en/of vriescel van ons. 

We leveren en plaatsen elke KOELCEL en VRIESCEL onder volledige garantie, een garantie die is zoals die wezen moet en wij denken........ u ook verwacht. Onze garantie is 12 maanden, maar dan wel volledig, dus vallen daaronder ook de voorrijkosten en het arbeidsloon. We horen U denken.........dat is toch normaal? Nou, het is absoluut niet gebruikelijk. Als leverancier aan consumenten is er de plicht zulke garantie te geven, maar leveranciers aan bedrijven geven zulke garanties veelal niet. Wij dus wel, maar lees altijd de garantievoorwaarden even bij de 'goedkope' koelcel aanbieder en u zult verstelt staan. 

Zoekt U een koelcel of vriescel bouwer in Rotterdam met U meedenkt en maakt wat U graag wenst en dat alles onder volledige garantie? Neem contact met ons op en we maken er samen met U een geslaagde koelmissie van. Bel 0184642101, wij zijn altijd bereikbaar. 

KOELCELLEN-VRIESCELLEN installereert in Rotterdam, Hoogvliet, Barendrecht, Spijkenisse, Rozenburg, Hellevoetsluis, Heenvliet, Oostvoorne, Rockanje, Brielle, Oudenhoorn, Zuidland, Europoort, Botlek, Pernis, Vlaardingen, Maassluis, Maasdam, Hoek van Holland, Schiedam, Nieuw-Beijerland, Oud-Beijerland, Heinenoord, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, IJsselmonde, Puttershoek, Klaaswaal, 's Gravendeel, Dordrecht, Rhoon, Maasdijk, Monster, 's Gravenzande, Hillegersberg, Bergschenhoek, Overschie, Capelle aan den IJssel, Poortugaal, Zuidland, Zwartewaal, Heenvliet, IJsselmonde, Numansdorp, Puttershoek, Strijen, Oudenhoorn, Goudswaard, Piershil, Zuid-Beijerland, Maasland, Zuid-Holland.