Koelcel zelf bouwen?

21-11-2018

Zelf een KOELCEL installeren?? Wij adviseren U dat ABSOLUUT NIET TE DOEN. U wilt toch gewoon iets goeds met volledige garantie op uw nieuwe koelcel of vriescel?

We praten wel over professionele apparatuur en U wenst de producten die u met zorg produceert of inkoopt, veilig te bewaren, zodat de kwaliteit goed blijft en u geen gezeur en zelfs boetes van de NVWA keurmeester oplopen?

Natuurlijk bent U handig en de wanden zou u nog wel zelf kunnen plaatsen misschien, maar koeltechniek is toch echt lastiger dan U denkt en mag u niet installeren. U kunt misschien de wanden zelf wel plaatsen, maar daar verdient u erg weinig mee, want wij doen dat dagelijks, dus heel snel en vooral goed.

Ook een zogenaamde stekkerklare koelcel plaatsen wij graag zelf, want wij installeren uiteraard altijd een SPLIT-KOELSYSTEEM en geen kant en klare koelunit en dat moet door STEK-erkende monteurs gedaan worden. 

Met een Split-Koelinstallatie hebt U een professionele koelcel, met een kant en klare koelunit hebt u een grote koelkast, maar het koelen is dan niet professioneel.

Advies nodig? Bel of mail ons !