Waar kunt u de goedkoopste KOELCEL kopen?

25-03-2019

Tja, het is maar wat daar mee bedoelt natuurlijk. De goedkoopste KOELCEL is natuurlijk niet de koelcel die u voor het minste geld aanschaft, tenminste als u alle uiteindelijke kosten meeneemt over de te gebruiken jaren.

Als U bedoelt dat u NU wilt weten waar u het minste uitgeeft voor een KOELCEL met de door u gewenste afmetingen, dan moet u absoluut NIET bij ons zijn. Wij leveren en installeren uitsluitend kwaliteit, maar wel voor een zeer scherpe prijs en wij kunnen u nu al beloven dat u met een KOELCEL van ons uiteindelijk heel veel goedkoper uit bent dan met zo'n 'goedkoopste koelcel' van een leverancier van horeca apparatuur die er ook koelcellen bij verkoopt en er helemaal geen verstand van heeft, maar hij is wel de goedkoopste lijkt het.

Waar de verschillen dan inzitten?? 

  • Wat denkt u van de isolatiewaarde van de koelcel panelen, en daarmee dus het energieverbruik, dat scheelt gewoon maar 20 tot 30%. O ja, ze lijken gelijk, maar dat is de buitenkant.   
  • Wat te denken van de hardheid van de isolatie en daarmee de vochtopname, zodat de isolatiewaarde achteruit holt.
  • En wat denkt u van de sluiting en de scharnieren van de koelcel deur.
  • Maar wat denkt u van het energieverbruik verschil tussen een kant en klare koelinsteekunit en een split-koelinstallatie, dat is maar liefst meer dan 50%.
  • Wat denkt U van het verschil in levensduur van de koelinstallatie van ons en die van een kant en klaar leverancier, dat is maar zo 5 tot 10 jaar.

Wat we u kunnen beloven is dat een koelcel van ons gemakkelijk 30 a 40 jaar staat en goed blijft en dat de koelinstallatie met gemak 15 jaar zonder problemen draait. Daarna plaatsen we een nieuwe koelmachine en u kunt er weer 15 jaar tegenaan. 

Dit alles kunnen ze niet beloven bij de goedkoopste koelcel leverancier.