Hoeveel garantie krijg ik op de koelcel of vriescel

03-06-2020

Wij geven U 12 maanden VOLLEDIGE garantie op de gekochte koelcel of vriescel, maar dat doen heel veel leveranciers NIET.

U leest best vaak "wij geven u 12 of 24 of soms wel 36 maanden garantie op uw koelcel en vriescel, maar weet u dan wel wat die garantie inhoud? Leest u de garantie voorwaarden wel, want garantie voor business to business is lang niet altijd wat u denkt dat het is. Wanneer er staat dat u 12 maanden garantie krijgt is dat heel vaak alleen 12 maanden garantie op onderdelen, maar niet op de arbeidskosten en voorrijkosten en ook niet op het verloren koelmiddel wanneer het koelsysteem lek is, dus het duurste deel van een reparatie betaalt u gewoon zelf, want een onderdeel opsturen is niet duur, maar de monteur met een auto vol specialistisch gereedschap is dat wel.

BIJ ONS IS DAT ANDERS !!! Wij GEVEN 12 MAANDEN VOLLEDIGE GARANTIE, dus ook op de voorrijkosten, het arbeidsloon en de benodigde nieuwe koelmiddel. Bij ons kost een reparatie in de eerste 12 maanden niets, behalve wanneer u de schade zelf hebt veroorzaakt, maar dat is logisch toch?

Een goedkope koelcel of vriescel is dus niet zo goedkoop als dat het lijkt.