Koelcel en vriescel stekkerklaar

ook zo'n koelcel en vriescel plaatsen wij graag voor U.

Een stekkerklare KOELCEL of VRIESCEL kopen?


Zoekt u een koelcel  of vriescel voor in een restaurant of een koelcel voor in de slagerij of een vriescel voor de bakkerij, of wilt u een koelcel voor de boomkweker of koelcel voor een uitvaartverzorger, wij leveren en plaatsen koelcellen en vriescellen voor iedere branche.

Wilt U een koelcel kopen en zelf plaatsen?

Kopen natuurlijk wel doen, maar zelf plaatsen ABSOLUUT NIET DOEN, we praten hier over professionele apparatuur en veelal gaat het om voedselveiligheid  of producten die U met zorg produceerde en veilig wenst te bewaren ! 

Natuurlijk bent U handig, maar koeltechniek is toch iets lastiger dan U denkt........... De cel, de isolatiepanelen, op zich kunt U misschien zelf wel plaatsen, maar daar verdient U niks mee, want wij doen dat dagelijks, dus heel snel.

Een zogenaamde stekkerklare koelcel en vriescel plaatsen wij graag zelf, want wij installeren uiteraard wel een SPLIT-KOELSYSTEEM en dat moet door onze STEK-erkende monteurs.

Waarom een split-koelsysteem en geen koelunit?

Een split-koelsysteem bestaat uit twee losse componenten, namelijk de KOELMACHINE/condensor en de VERDAMPER. 

We monteren de verdamper IN de cel en de koelmachine op of naast de cel, maar deze kan natuurlijk ook heel goed in een andere ruimte of wat veelal beter is, zelfs buiten geplaatst worden. 

Een split-koelsysteem is Veel zuiniger, Veel stiller en Veel betrouwbaarder, dus gaat veel langer mee dan een insteek- of inhang- koelunit, maar....... U mag het split-koelsysteem niet zelf plaatsen, dat doen wij met STEK erkenning voor U. 

In een koel- of vriescel met split-koelsysteem kunt U hoeveelheden van 50 tot 100 kilo snel inkoelen of invriezen, in een stekkerklare cel met een koelunit zoals bijna altijd aangeboden, kunt U alleen bewaren, dus niet inkoelen of invriezen. Is het product wat U inbrengt niet op de temperatuur die het in de cel moet zijn, duurt het veel te lang voor dat het de gewenste temperatuur heeft en als het om voedselveiligheid gaat, komt het niet goed, dus weet wat U doet.

Onze stekkerklare koelcellen en vriescellen zijn standaard uitgevoerd met:

 • 80 mm. cfk-vrije geïsoleerde sandwichpanelen bekleed met witgecoate, verzinkte staalplaat (RVS als optie tegen meerprijs).
 • een draaideur van 70 of 80 of 90 x 200 cm. met slot en noodopener.
 • een antislip vamelvloer met RVS dorpel.
 • een split koel-systeem bestaande uit een verdamper in de koelcel of vriescel en een koelmotor/condensor op, naast de cel of zelfs buiten.
 • digitaal regelpaneel met temperatuuraanduiding en 10 andere bedieningsfuncties.
 • de vriescellen met een deurverwarming en drukvereffeningsventiel.
 • vloerontluchtingsbalkjes onder de cel.
 • een inwendige hoogte van 210 of 240 cm.
 • vanaf 90 cm. breedte of diepte kan iedere cel per 15 cm. breder of dieper geleverd worden.
 • een koelmachine van een hoogstaand merk zoals o.a. Copeland, Embraco, 'L Unite Hermetique, Bitzer, Frascold en Daikin.
 • een verdamper van zeer goede kwaliteit zoals o.a. Searle, ECO, FrigaBohn en ROENest.

Tegen meerprijs kunnen wij de koelcel of vriescel van uw keuze uitvoeren met:

 • aluminium/kunststof rekwerk met 3 of 4 plateau's van 40, 50 of 60 cm. diep.
 • drukvereffeningsventiel in de koelcel (in de vriescel is dit standaard).
 • RVS vloer in de cel.

Onze cellen zijn in heel veel afmetingen leverbaar, mail of bel ons met de afmetingen die U wenst en wij zoeken de dichtstbijzijnde maat voor U op.